België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

"Iedere dag bezig met vernieuwen"

Lieke (33) Assistent Inkoop op het Support Office in Waalwijk


Van jongs af aan heb ik iets met schoenen. Mijn oma werkte vroeger bij vanHaren. Mijn opa heeft ook altijd in de schoenen gezeten. Ik was tandartsassistente en had een bijbaantje in de schoenenwereld. En hé, ik vond schoenen leuker…. Nu werk ik al bijna tien jaar bij vanHaren. Wat het leukste is? Samen iedere dag bezig zijn met vernieuwen en nadenken hoe we het beter kunnen doen voor onze klanten.

Leuk, druk en afwisselend werk

Als assistent inkoop heb ik een super afwisselende baan. Dagelijks komen er pakketjes binnen met monsters van nieuwe schoenen. Die moeten gecheckt worden. We pakken schoenen in voor folders en fotoshoots, mailen met de leveranciers en hebben dagelijks contact met de filialen. Op het Support Office, zo noemen we bij vanHaren ons hoofdkantoor, zijn de lijnen kort en kan je op iedereen afstappen. Plezier is belangrijk. vanHaren heeft een aanbod van meer dan 25 merken. Dat zijn eigen merken zoals Graceland en Fifth Avenue. Maar ook Adidas, Reebok en Puma verkopen we. Echt uitgebreide collecties. Dat weet niet iedereen. Het teamgevoel dat zo typisch is in de winkels van vanHaren, is er zeker ook op het Support Office. Samen werken voor de klant. We zoeken naar nieuwe kanalen en nieuwe manieren om klanten te blijven bedienen.

Wie goed is, groeit snel door

De lat hoog leggen. Niet afwachten maar aanpakken. Dat zijn omschrijvingen die bij mij passen. Vrolijk, optimistisch en een beetje gek: dat ben ik ook. Bij vanHaren ben ik in de winkel begonnen en al snel doorgegroeid naar filiaalmanager. Door een heftige zwangerschap was het werk in de winkel geen optie meer voor mij. Toen kon ik via een interne solliciatie verder gaan op het Support Office als medewerker klantenservice. vanHaren is een bedrijf dat kansen geeft aan mensen die willen.

Wie inzet toont en de juiste kwaliteiten heeft kan doorgroeien. Als je hard wil werken, een teamspeler bent en het leuk vindt om met de laatste trends in schoenenmode bezig te zijn, dan pas je in ons inkoopteam. Samen kunnen we alles.

De klant wil elke dag wat anders. De juiste schoen, op het juiste moment op de juiste plek hebben: dat blijft een eeuwige uitdaging waar ik graag samen met het team mee bezig ben.