België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

waarom wij succesvol zijn

klanten blij maken

Stel je eens voor hoe het is om te werken voor een schoenenmerk (dat hard gaat) waar ze normaal doen over schoenen en waar mensen bijzonder belangrijk zijn. Nou, zo’n bedrijf is vanHaren. Bij vanHaren werken ruim 1.500 medewerkers. Verkoopmedewerkers, filiaalmanagers, logistiek medewerkers, marketeers en runners. Je vindt ons in 143 winkels in Nederland, 13 winkels en een kantoor in België, onze webshop, op het hoofdkantoor in Waalwijk en in ons logistieke centrum. Met trots zijn we de sterkste schoenenketen van Nederland.

vanHaren is
trotse marktleider

We zijn er trots op om marktleider in de Nederlandse schoenenbranche te zijn. Jaarlijks verkopen we een kleine 7 miljoen paar schoenen. Noem ons bevlogen: we hebben passie voor onze producten, klanten en zeker voor onze medewerkers. Zoveel schoenen verkopen: het kan alleen als je er voor iedereen bent. vanHaren is een merk voor iedereen. Van oma’s tot hipsters en van sneakerfreaks tot zakenman: iedereen kan klant zijn.

’collega’s zijn mijn tweede familie

Chermaine (25) Assistent Filiaalmanager

Vroeger heb ik op hoog niveau getennist. Ik droomde van Wimbledon. Mijn sportcarrière stokte en ik ben gestopt. Ik zette mijn tanden in een ‘gewone’ loopbaan. Toen ik ging solliciteren bij de winkel van vanHaren in Almere viel de sfeer mij op. Een warm welkom en een heel relaxte sfeer. Het voelde vertrouwd. Ik zie de winkel inmiddels als mijn tweede thuis. En mijn collega’s als een tweede familie. Dat zit echt in onze natuur.

stap in onze wereld

ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de grootste en meest succesvolle schoenenketen van Nederland?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.

wil je graag je eigen winkel? Dat kan!

Ben je jong en ambitieus? Zie je jezelf als ondernemer en wil je je ‘eigen’ vanHaren-winkel? Dan is er misschien wel een plaatsje voor jou in ons Young Potentials-traject, een talentenprogramma dat je klaarstoomt voor precies die ondernemende taak.