België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

elke dag klanten blij maken

ons best doen om het goed te doen

vanHaren legt de lat graag hoog. We willen gewoon de beste schoenenketen van Nederland zijn. Klanten blij maken met persoonlijk advies en goede service: daar gaan we voor én daar staan we voor bij vanHaren. Klanten blij maken, begint met blije medewerkers. Hierom willen we ook de beste werkgever van Nederland zijn. We investeren elke dag in de groei en ontwikkeling van onze mensen.

onze cultuur,
onze manier van werken

We bewaken onze cultuur. Bij vanHaren draait het om familiegevoel, vooruitgang en succesvol zijn. Het spreekt voor zich dat we bij alles dat we doen extra aandacht geven aan de wereld waarin we leven. Een goed bedrijf zijn voor klanten, medewerkers en moeder Aarde.

Je best doen om het goed te doen. Dat is onze manier van werken: dat is typisch vanHaren.

kwaliteitsschoenen voor de beste prijs. voor iedereen

We zijn de sterkste schoenenketen van Nederland. Bij alles dat we doen, staat de klant centraal. Iedereen moet goede, mooie schoenen kunnen dragen zonder hoge kosten. We regelen die schoenen, geven veel service en altijd een persoonlijk advies op maat. Korter kunnen we het niet zeggen. Wij zijn een grote familie. We zijn ook een bedrijf. Het mag gezegd worden: de resultaatgerichte instelling en het harde werken van onze mensen draagt veel bij aan het succes van vanHaren. Wij blijven groeien. Omdat onze klanten morgen andere wensen hebben dan vandaag. Werken bij de beste schoenenketen van Nederland. Iets voor jou?

stap in onze wereld

ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de grootste en meest succesvolle schoenenketen van Nederland?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.

wil je graag je eigen winkel? Dat kan!

Ben je jong en ambitieus? Zie je jezelf als ondernemer en wil je je ‘eigen’ vanHaren-winkel? Dan is er misschien wel een plaatsje voor jou in ons Young Potentials-traject, een talentenprogramma dat je klaarstoomt voor precies die ondernemende taak.