België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

onze beste jaren moeten nog komen

vanHaren groeit al meer dan 90 jaar

vanHaren is vanaf de allereerste dag - ruim 90 jaar geleden - een schoenenbedrijf en waar mensen bijzonder belangrijk zijn. Het was crisistijd toen Ivo van Haren in 1929 zijn eerste schoenenwinkel opende aan de Hoogstraat in Rotterdam. Hij had een droom: zorgen dat iedereen goede, mooie schoenen kon dragen zonder hoge kosten. Hij werkte hard en verzon slimme winkeloplossingen. Het meest bijzonder was de manier waarop er werd gewerkt: samen werken voor de klant. En samen was iedereen bij vanHaren een familie.

vanaf de start gaat het snel

In 1939 koopt Van Haren in Waalwijk een van de grootste leerlooierijen van Nederland. Er komen steeds meer winkels. In 1965 overlijdt Ivo van Haren en wordt hij opgevolgd door zijn zonen Jacques en Johann van Haren. Die weten het bedrijf nog verder uit te breiden. Als eind 1984 Jacques van Haren om gezondheidsredenen moet besluiten het bedrijf een nieuwe eigenaar te geven, wordt er gezocht naar een organisatie met een vergelijkbare bedrijfscultuur. vanHaren moest een familiebedrijf blijven. De keuze voor het succesvolle Duitse familiebedrijf Deichmann Schuhe werd snel gemaakt: vanaf 1985 is Deichmann, het grootste schoenenbedrijf van Europa, de moederorganisatie.

het gaat om familiegevoel

Vandaag zit er in iedereen bij vanHaren nog steeds een stukje van het DNA van Ivo: het gaat nog steeds over familiegevoel, vooruitgang en succesvol zijn. Anno nu heeft vanHaren 143 filialen, verspreid door heel Nederland. Er is een succesvolle online shop en in 2017 opende vanHaren haar eerste winkels in België. We hebben meer dan 90 jaar geschiedenis en de overtuiging dat onze beste jaren nog moeten komen.

stap in onze wereld

ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de grootste en meest succesvolle schoenenketen van Nederland?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.

wil je graag je eigen winkel? Dat kan!

Ben je jong en ambitieus? Zie je jezelf als ondernemer en wil je je ‘eigen’ vanHaren-winkel? Dan is er misschien wel een plaatsje voor jou in ons Young Potentials-traject, een talentenprogramma dat je klaarstoomt voor precies die ondernemende taak.