België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

vanHaren en Deichmann:
een sterk team

samenwerken is goed voor iedereen

Al ruim dertig jaar is vanHaren onderdeel van het Duitse familiebedrijf Deichmann. Onze schoenenketen heeft daarmee het grootste schoenenbedrijf van Europa achter zich. De Deichmann-groep bestaat uit bijna 4.000 winkels verdeeld over 26 landen. Sterren als Sylvie Meis, Ellie Goulding en Rita Ora waren al eerder de gezichten van het bedrijf.

Deichmann en vanHaren werken vanuit één gedachte: we dienen de mens. We zijn er voor onze klanten. We staan op voor onze medewerkers. En we willen wat bijdragen aan een beter leven voor mensen in landen waar het minder goed gaat dan in Nederland. Zo levert de samenwerking binnen Deichmann veel op. Voor iedereen.

goede werkomstandigheden
voor iedereen

De schoenenproductie gebeurt nu vaak in landen waar de lonen veel lager liggen. De schoenenmakers daar blijven ‘onze mensen’. Dus vinden we het belangrijk dat onze schoenen op een eerlijke manier worden gemaakt. Geen kinderen, hongerlonen of slechte arbeidsomstandigheden dus. Samen met Deichmann heeft vanHaren veel inkoopmacht en kunnen we samen met onze leveranciers goede afspraken maken over werkomstandigheden van iedereen die bij de productie van onze schoenen is betrokken.

goede schoenen
voor normale prijzen

Klanten profiteren op meer manieren van de samenwerking. Doordat vanHaren en Deichmann veel schoenen samen inkopen, krijgen we een betere deal. Dat voordeel geven we door aan de klant. Met de samenwerking beheerst vanHaren de hele keten van producent tot winkel. Ook dat levert kostenvoordeel op waar klanten blij van worden. Wat veel mensen niet weten, is dat Deichmann zich extra inspant voor mensen in Derde Wereldlanden. Met een eigen goede doelen stichting, Stichting Hulp, biedt Deichmann hulp aan mensen in bijvoorbeeld India, Tanzania en Moldavië.