België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

weet jij wat de klant wil?

alles draait om slim samenwerken

vanHaren doet het goed. Jaar op jaar groeien we en we maken winst. Daar zijn we hartstikke trots op. Want - eerlijk is eerlijk - het is in de Nederlandse schoenenmarkt helemaal niet vanzelfsprekend om succes te hebben. Bij vanHaren kijken we positief naar de toekomst. Hoezo? Nou, omdat we weten wat de klant wil en hóe hij het wil. Alles draait om de klant en als deze verandert, verandert de winkel mee. Daar zijn we goed in bij vanHaren. Wil jij succesvol zijn en ben je dol op schoenen?

Stap in de wereld die vanHaren heet.

werken bij vanHaren: logistiek- en retailspecialisten

vanHaren is een fashion-bedrijf. Wel op z’n Brabants hè, nuchter en het moet altijd kwaliteit zijn. Iedereen moet goede, mooie schoenen kunnen dragen zonder hoge kosten. Als we hard werken, veel service geven en bijvoorbeeld slimme winkeloplossingen verzinnen, dan komt succes bijna vanzelf. Hierom werken de mensen in onze hele keten (winkel, logistiek en support office) veel met elkaar. Samen bedenken we bij vanHaren de slimmigheidjes waar iedereen blij van wordt: klanten én medewerkers. 

investeren in succes

Ieder jaar wordt er flink geïnvesteerd in de modernisering van onze winkels, die op A- locaties door heel het land te vinden zijn. Ruime verkoopoppervlakte, moderne belichting en een overzichtelijke productpresentatie zijn bij ons standaard. Een mooi voorbeeld van een zelf ontwikkeld slimmigheidje is het ‘Rack Room’-systeem. In een vanHaren-winkel staan de schoenen niet per maat ingedeeld maar per schoen, waaronder alle maten staan. Klanten vinden dat overzichtelijk. En het betekent dat onze winkels ook fungeren als magazijn. Dat scheelt heen en weer lopen door verkopers en dus kosten. Iedereen blij. 

stap in onze wereld

ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de grootste en meest succesvolle schoenenketen van Nederland?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.

wil je graag je eigen winkel? Dat kan!

Ben je jong en ambitieus? Zie je jezelf als ondernemer en wil je je ‘eigen’ vanHaren-winkel? Dan is er misschien wel een plaatsje voor jou in ons Young Potentials-traject, een talentenprogramma dat je klaarstoomt voor precies die ondernemende taak.