België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

wil je graag je eigen winkel? dat kan.

blink uit in ons talentenprogramma

Ben je jong en ambitieus? Zie je jezelf als ondernemer en wil je je ‘eigen’ vanHaren-winkel? Dan is er misschien wel een plaatsje voor jou in ons interne opleidingstraject, dat je klaarstoomt voor precies die ondernemende taak.

in het kort draait het in dit programma om werken, leren en groeien in de praktijk

vanHaren heeft extra aandacht voor de groep medewerkers van 16 tot 19 jarigen. Vaak kom je binnen als BBL-er of als (hulp)verkoopmedewerker. Ga je lekker? Dan krijg je van ons al snel de vraag wat je wilt bereiken. Je wilt je eigen winkel? Dat kan. Als wij dat ook in je zien, kan je starten in het Young Potentials-traject. Het is een traject van vijf jaar. Je krijgt direct een contract van 38 uur. Het eerste jaar ga je als verkoper werken op een filiaal. Als je er klaar voor bent, word je assistent-filiaalmanager in opleiding. Dan krijg je extra opleiding op het Support Office en een aantal eigen opdrachten. Het is een pittige opleiding. Een persoonlijk ontwikkelplan maken. Jezelf toetsen. Je moet wel aanpakken. Als je je toetsen haalt, zet je stappen op de loopbaanladder: je wordt assistent-filiaalmanager. Dat doe je ook een jaar. Dan kan je jezelf bewijzen en laten zien of je het echt in je hebt. Dan komt de volgende stap: trainee. Dezelfde opleidingsstappen volgen: klassikale workshops op het Support Office in Waalwijk en eigen praktijk- en theorie-opdrachten. 

aan de eindstreep is er een bonus

In het programma ben je alle kennis meteen aan het toepassen. Gaat alles direct goed? Niet altijd. Maar fouten maken mag. Als je er maar van leert. Blunderen in de goede richting noemen we dat. Steeds een stapje verder komen. Als je dit traject goed hebt doorlopen, en dan zijn we ongeveer vijf jaar verder, gaan we voor jou op zoek naar een ‘eigen’ winkel. Feest! Ook voor je portemonnee. Voor iedere stap in het programma die je succesvol zet, zetten wij een financiële bonus klaar. Als je het Young Potentials-traject succesvol hebt afgerond, maken we die bonus direct aan je over. Dubbelfeest dus. Zie je het voor je? Je eigen winkel? Ready. Set. Jump.

neem contact op voor meer informatie
Het Young Potentials-traject heb ik ervaren als een zware maar fantastische reis. Het is hard werken. Werk en opleiding doe je tegelijkertijd. Er zijn taaie dagen. En soms val je. Dan sta je weer op. Zo ben ik.