België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

passen wij bij jou?
ontdek het hier!

kies voor de zekerheid van groei

Maak je graag klanten blij?
Heb je iets met schoenen?
Ben je een teamspeler?

Het is ontzettend belangrijk om te kijken of je past bij het bedrijf waar je wil gaan werken of stage lopen. Een ding is zeker, als je bovenstaande vragen met 'ja' hebt beantwoord, dan pas je bij vanHaren. En er is meer: check onderstaande vanHaren kenmerken en ontdek of jij en vanHaren een droomcombinatie vormen of lees de ervaringen van onze collega's.

waarom werken bij vanHaren?

Zekerheid

vanHaren is een stabiel, gezond familiebedrijf dat al jaren gezonde groei en winst laat zien. We zijn financieel gezond en hebben de ambitie om dat over ‘tig’ jaar nog steeds te zijn. Dat noemen we de zekerheid van succes.

Mensgericht

We staan achter onze producten en hoe die gemaakt en verkocht worden. Iedereen bij vanHaren werkt onder goede, eerlijke omstandigheden. We accepteren geen kinderarbeid, te lange werkdagen of onderbetaling. Voor onze klanten gaan we voor de beste prijs/kwaliteitverhouding: iedereen moet goede, trendy schoenen kunnen dragen zonder hoge kosten.

Sfeer

Mensen die een paar jaar bij ons hebben gewerkt, zeggen vaak dat ze een ‘oranje hart hebben gekregen’. Ze zien het team als hun tweede familie en de werkplek voelt vaak als een tweede thuis. We vinden het super belangrijk dat je een plezierige tijd bij ons hebt. Aandacht voor elkaar, plezier op de werkvloer en een transparante organisatie dragen daar aan bij. Wil jij lid worden van onze familie?

Dichtbij

Een vanHaren-winkel is vaak dichtbij (143 winkels door heel Nederland) en vanHaren voelt dichtbij. Dat laatste door het hechte team waar je onderdeel van uitmaakt. En bijvoorbeeld ook door je eigen medewerkersapp. Met InTouch (zo heet deze app) kun je meepraten over welke nieuwe schoenen in het assortiment moeten worden opgenomen, contact leggen met collega’s en een ideetje droppen. Of je nu in Groningen bent of Maastricht: vanHaren is dichtbij.

Doorgroeien

Als je hard wil werken en ambitieus bent, ligt bij vanHaren de wereld aan je voeten. Talent krijgt bij ons veel kansen. Veel collega’s zijn ooit als vijftien- of zestienjarige de winkel binnengelopen op zoek naar een leuke bijbaan of stage. Op je 23-ste ben je misschien wel filiaalmanager van je ‘eigen’ winkel. Groeien is heel gewoon bij vanHaren. Een online leeromgeving en een eigen talentenprogramma maken dat ook nog eens heel gemakkelijk. Ga ervoor!

wat collega's zeggen
over werken bij vanHaren

Chermaine (25) Assistent Filiaalmanager

Vroeger heb ik op hoog niveau getennist. Ik droomde van Wimbledon. Mijn sportcarrière stokte en ik ben gestopt. Ik zette mijn tanden in een ‘gewone’ loopbaan. Toen ik ging solliciteren bij de winkel van vanHaren in Almere viel de sfeer mij op. Een warm welkom en een heel relaxte sfeer. Het voelde vertrouwd. Ik zie de winkel inmiddels als mijn tweede thuis. En mijn collega’s als een tweede familie. Dat zit echt in onze natuur.

Conny (52) Teamleider Logistiek

Via via ben ik in 2004 bij vanHaren binnengekomen. Eerst met het idee om een jaartje dozen te gaan sjouwen in het logistieke centrum in Waalwijk. Bij ons in het Logistiek Centrum is iedere dag anders. Gewoon omdat klanten nooit hetzelfde willen. Door nieuwe collecties, het weer, reclamecampagnes: het stuurt hun wensen. Als het gaat sneeuwen, ontploft de online shop. Dan zijn de snowboots niet aan te slepen.

Lieke (33) Assistent Inkoop

Van jongs af aan heb ik iets met schoenen. Mijn oma werkte vroeger bij vanHaren. Mijn opa heeft ook altijd in de schoenen gezeten. Ik was tandartsassistente en had een bijbaantje in de schoenenwereld. En hé, ik vond schoenen leuker…. Nu werk ik al bijna tien jaar bij vanHaren. Wat het leukste is? Samen iedere dag bezig zijn met vernieuwen en nadenken hoe we het beter kunnen doen voor onze klanten.

stap in onze wereld

ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de grootste en meest succesvolle schoenenketen van Nederland?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.

wil je graag je eigen winkel? Dat kan!

Ben je jong en ambitieus? Zie je jezelf als ondernemer en wil je je ‘eigen’ vanHaren-winkel? Dan is er misschien wel een plaatsje voor jou in ons Young Potentials-traject, een talentenprogramma dat je klaarstoomt voor precies die ondernemende taak.