Over vanHaren

We willen de beste schoenenketen van Nederland zijn. Klanten blij maken met persoonlijk advies en goede service: daar gaan we voor én daar staan we voor bij vanHaren. We investeren elke dag in de groei en ontwikkeling van onze mensen.

Onze beste jaren moeten nog komen.

vanHaren is vanaf de allereerste dag - 90 jaar geleden - een schoenenbedrijf en waar mensen bijzonder belangrijk zijn. Het was crisistijd toen Ivo van Haren in 1929 zijn eerste schoenenwinkel opende aan de Hoogstraat in Rotterdam. Hij had een droom: zorgen dat iedereen goede, mooie schoenen kon dragen zonder hoge kosten. 

Lees meer over onze geschiedenis

Waarom wij succesvol zijn.

Stel je eens voor hoe het is om te werken voor een schoenenmerk (dat hard gaat) waar ze normaal doen over schoenen en waar mensen bijzonder belangrijk zijn. Nou, zo’n bedrijf is vanHaren. Bij vanHaren werken ruim 1.500 medewerkers. Verkoopmedewerkers, filiaalmanagers, logistiek medewerkers, marketeers en runners. 

Lees meer over ons succes

Elke dag klanten blij maken.

vanHaren legt de lat graag hoog. We willen gewoon de beste schoenenketen van Nederland zijn. Klanten blij maken met persoonlijk advies en goede service: daar gaan we voor én daar staan we voor bij vanHaren. Klanten blij maken, begint met blije medewerkers.  

Lees meer over onze organisatie

Samenwerken is goed voor iedereen.

Al ruim dertig jaar is vanHaren onderdeel van het Duitse familiebedrijf Deichmann. Onze schoenenketen heeft daarmee het grootste schoenenbedrijf van Europa achter zich. De Deichmann-groep bestaat uit bijna 4.000 winkels verdeeld over 26 landen. Sterren als Sylvie Meis en de Britse zangeres Ellie Goulding waren al eerder gezichten van het bedrijf en er staat alweer iemand klaar!

Lees meer over vanHaren en Deichmann