België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

wij zijn er voor mensen

elke dag je beste been voor zetten

Mensen dienen. Mensen blij maken. Bij vanHaren zijn we dol op schoenen én op onze mensen. Zo’n bedrijf is vanHaren, als onderdeel van het Duitse Deichmann. Vanaf de allereerste dag - 90 jaar geleden - begon Ivo van Haren met het maken van schoenen. Ivo was gewoon bijzonder en loodste vanHaren in de jaren 40 door zware jaren heen. Zijn droom? Zorgen dat iedereen goede, mooie schoenen kon dragen zonder hoge kosten. Hij werkte hard en verzon slimme oplossingen. Hetzelfde deed Dr. Deichmann. Het meest bijzonder was de manier waarop er werd gewerkt: samen werken voor de klant. En samen was iedereen bij vanHaren een familie.

het vanHaren DNA is sterk

De genen van onze oprichters zitten vandaag nog steeds in het bedrijf. In alles dat we doen zit een stukje vanHaren DNA: dienen, samen en winnen (voor de klant). Het maakt ons merk bijzonder en herkenbaar. De mensen op kantoor en in de winkel lijken op elkaar.
Wat ik heel gaaf vind, is dat we met onze schoenen heel veel mensen blij maken. Mijn klanten krijgen waar voor hun geld, onze schoenenmakers een eerlijke beloning.

zo zijn we:

Open

We hebben het hart op de tong, zijn nuchter en open over verwachtingen en over wat ons bezig houdt.

Teamspeler

We hebben iets voor elkaar over en zijn kritisch op elkaar: we bieden een helpende hand als iemand het (te) druk heeft en durven ook om hulp te vragen. Zo klaren we elke dag samen de klus.

Plezier(ig)

Een dag niet gelachen is een dag niet gewerkt. Bij vanHaren houden we van een grap en delen we succes.

Familie

Werken bij vanHaren voelt als werken bij een familiebedrijf: teams gaan voor hun winkel of hun afdeling. Er hangt een Brabants sfeertje en dat voelt lekker. Hard werken, succesvol zijn en normaal blijven doen. Directeuren spreken we met hun voornaam aan.

Resultaatgericht

Klanten zien ons als de beste schoenenketen en onze medewerkers beoordeelden vanHaren meerdere malen als beste werkgever van Nederland.

Klantgericht

We bieden de klant een fantastische prijs-kwaliteit verhouding. We willen graag de beste zijn en blijven voor onze klant.

welkom in onze wereld

Bekijk de video.