België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

wij samen. samen kunnen we alles

samenwerken voor de klant

Stel je eens voor hoe het is om te werken voor een schoenenmerk (dat hard gaat) waar mensen bijzonder belangrijk zijn? Nou, zo’n bedrijf is vanHaren!

vanHaren nu

Nu werken er bij vanHaren ruim 1.500 medewerkers. We zijn (hulp) verkoopmedewerkers, filiaalmanagers, logistiek medewerkers, marketeers en runners. Je vindt ons in 143 winkels, bij de online shop, op het hoofdkantoor in Waalwijk en in ons logistieke centrum. We hebben 143 filialen in Nederland en alweer 13 filialen in België. Vanaf 1985 zijn we onderdeel van het Duitse Deichmann Schuhe.

Hoe anders de wereld ook is geworden, bij vanHaren draait het nog steeds om familiegevoel, vooruitgang en succesvol zijn. En natuurlijk is er wat veranderd. De schoenenproductie gebeurt nu vaak in landen waar de lonen veel lager liggen. De schoenenmakers daar blijven ‘onze mensen’. Dus vinden we het belangrijk dat onze schoenen op een eerlijke manier worden gemaakt. We zeggen NEE tegen kinderarbeid of superlange werkdagen. vanHaren verkoopt alleen eigen merken zodat we zeker weten wat we verkopen.

Wat ik heel gaaf vind, is dat we met onze schoenen echt heel veel mensen blij maken. Mijn klanten krijgen waar voor hun geld. Onze buitenlandse schoenenmakers een eerlijke beloning.

nog steeds dat familiegevoel

We zijn meerdere malen tot ‘beste werkgever in de retail’ gekozen. Bij vanHaren vind je collega’s aan wie je van alles kan vragen, die je vooruit helpen en waar je fun mee kan maken. Je kiest voor de zekerheid van een sterk bedrijf dat in heel Nederland in de buurt is. Als je het naar je zin hebt, kun je lang bij ons blijven. We investeren in jouw opleiding, jouw toekomst.

Loop gerust een keer een van onze winkels binnen om sfeer te proeven. En vergeet het niet: werken bij vanHaren voelt als werken met je familie. Daar moet je dus wel van houden ;-)