België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

vanHaren: echte mensen met echte verhalen

Samen kunnen we alles.

Ontmoet de mensen van vanHaren. Onze collega's hebben jarenlange retailervaring en vertellen hun verhaal. Puur en ongezouten. Ieder vanuit een eigen expertise. Samen kunnen we alles.

Kennismaken? we brengen je graag in contact!

’collega’s zijn mijn tweede familie

Chermaine (25) Assistent Filiaalmanager

Vroeger heb ik op hoog niveau getennist. Ik droomde van Wimbledon. Mijn sportcarrière stokte en ik ben gestopt. Ik zette mijn tanden in een ‘gewone’ loopbaan. Toen ik ging solliciteren bij de winkel van vanHaren in Almere viel de sfeer mij op. Een warm welkom en een heel relaxte sfeer. Het voelde vertrouwd. Ik zie de winkel inmiddels als mijn tweede thuis. En mijn collega’s als een tweede familie. Dat zit echt in onze natuur.  

samen pittige doelstellingen halen’

Conny (52) Teamleider Logistiek

Via via ben ik in 2004 bij vanHaren binnengekomen. Eerst met het idee om een jaartje dozen te gaan sjouwen in het logistieke centrum in Waalwijk. Bij ons in het Logistiek Centrum is iedere dag anders. Gewoon omdat klanten nooit hetzelfde willen. Door nieuwe collecties, het weer, reclamecampagnes: het stuurt hun wensen. Als het gaat sneeuwen, ontploft de online shop. Dan zijn de snowboots niet aan te slepen.

’iedere dag bezig met vernieuwen

Lieke (33) Assistent Inkoop

Van jongs af aan heb ik iets met schoenen. Mijn oma werkte vroeger bij vanHaren. Mijn opa heeft ook altijd in de schoenen gezeten. Ik was tandartsassistente en had een bijbaantje in de schoenenwereld. En hé, ik vond schoenen leuker…. Nu werk ik al bijna tien jaar bij vanHaren. Wat het leukste is? Samen iedere dag bezig zijn met vernieuwen en nadenken hoe we het beter kunnen doen voor onze klanten.

een eigen filiaal? Wie wil dat nou niet?!’

Annemiek (24) filiaalmanager

Ik was 23 toen ik filiaalmanager werd en mijn ‘eigen’ vanHaren-winkel kreeg. Wie kan dat nou zeggen? Ik had het zelf in ieder geval niet verwacht toen ik als zestienjarige studente vanuit de MBO-opleiding Detailhandel stage ging lopen bij vanHaren. Ben wel een doorzetter. En ambitieus. Een manager zei me: ‘Ik zie wel wat in jou’. Hij vroeg of ik wilde instromen in het opleidingsprogramma van vanHaren.