Onze cultuur

vanHaren is vanaf de allereerste dag - bijna 90 jaar geleden - een schoenenbedrijf waar we normaal doen over schoenen en waar mensen bijzonder belangrijk zijn.  

Wij zijn er voor mensen.

Mensen dienen. Mensen blij maken. Meer doen vanuit het hart. Bij vanHaren zijn we dol op schoenen. Toch praten we nog meer over mensen. Zo’n bedrijf is vanHaren vanaf de allereerste dag - bijna 90 jaar geleden - dat Ivo van Haren begon met het maken van schoenen. 

Lees wie we zijn

Samen kunnen we alles.

Stel je eens voor hoe het is om te werken voor een schoenenmerk (dat hard gaat) waar ze normaal doen over schoenen en waar mensen bijzonder belangrijk zijn? Nou, zo’n bedrijf is vanHaren vanaf de allereerste dag in 1929 dat Ivo van Haren begon met het maken van schoenen. 

Lees wat wij samen kunnen

Weet jij wat de klant wil?

vanHaren doet het goed. Jaar op jaar groeien we en we maken winst. Daar zijn we hartstikke trots op. Want - eerlijk is eerlijk - het is in de Nederlandse schoenenmarkt helemaal niet vanzelfsprekend om succes te hebben. Bij vanHaren kijken we positief naar de toekomst.  

Lees meer over onze wereld

Echte mensen met echte verhalen.

Ontmoet de mensen van vanHaren. Onze collega's hebben jarenlange retailervaring en vertellen hun verhaal. Puur en ongezouten. Ieder vanuit een eigen expertise. Samen kunnen we alles. 

Lees meer over onze mensen