België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

waar ga jij voor?

werken bij vanHaren levert meer op dan geld

vanHaren is een mensen-bedrijf. Niet voor niets is onze belangrijkste slogan ‘Meer doen vanuit het hart’. Het geeft aan dat wij passie hebben voor onze producten, klanten, en zeker voor onze medewerkers. Dat merk je vanaf het eerste contact. Je kunt bij vanHaren rekenen op een goed salaris, een prettige werksfeer en veel kansen om je te ontwikkelen. We zijn een familiebedrijf en als familie zorg je voor elkaar. Zo simpel is dat.

de basics en meer

Werk verdient een eerlijke beloning. vanHaren is altijd helder over wat we kunnen bieden en zaken zijn goed geregeld. We hebben een CAO. Geen verrassingen dus. Je salaris is gewoon goed geregeld.

vanHaren is afgelopen jaren meerdere malen uitgeroepen tot ‘beste werkgever’. Misschien wel door alle unieke extra’s die we onze medewerkers bieden. Zo is er een reiskostenvergoeding en dat is niet vanzelfsprekend in de retail. Ook uniek is de eindejaarsuitkering. En er is een teamprovisie, een bonus, als jouw team zijn doelstellingen haalt. Hoe hoger jullie resultaat, hoe hoger de teamprovisie. Dat kan leuk oplopen. Vanaf je eerste werkdag, en soms al eerder, kun je met je tablet, smart phone of laptop inloggen op jouw persoonlijke (online) leeromgeving. Zo wordt carrière maken bij vanHaren heel makkelijk.

je begint met een tijdelijk contract

Als je komt werken bij vanHaren, ligt er allereerst een tijdelijk contract voor je klaar. Dan gaan we kijken of we echt bij elkaar passen. Als we zeker zijn van elkaar volgt er een vast contract. De weg voor een loopbaan bij vanHaren ligt dan voor je open. schoenen van de zaak

En voor jou geen auto maar wel ‘schoenen van de zaak’. Verkoopmedewerkers hebben de hoogste personeelskorting: je mag jaarlijks tot zes paar schoenen met 50% korting kopen. Wil je meer? De rest van je schoenen koop je met een korting van 20%.de nieuwste vacatures bij vanHaren