België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

Veel kansen, veel mogelijkheden: het is aan jou.

Ontwikkel je talent.

Van verkoopmedewerker tot directeur: bij vanHaren kan het. En gebeurt het. Een vanHaren schoenenwinkel is een prima plek om je loopbaan te beginnen. Binnen ons bedrijf kom je overal mensen tegen die ooit in de winkel zijn begonnen. Daar kun je vroeg mee beginnen: als vijftienjarige kan je al aan de slag als weekendhulp.

Bij vanHaren werken ruim 1.500 mensen.

Je vindt ze in een van de 143 winkels in Nederland, in een van de 13 winkels in België, bij de online shop, op het hoofdkantoor in Waalwijk en in ons logistieke centrum. Verkoopmedewerkers, filiaalmanagers, logistiek medewerkers, inkopers, etaleurs, administratief-medewerkers, marketeers en runners: jouw talent past vast bij ons. Samen kunnen we alles. Uit het goede hout gesneden maar geen diploma? Talent vinden we vaak belangrijker dan diploma’s. Uiteindelijk gaat het erom dat we allemaal voor hetzelfde doel gaan: klanten blij maken, sterker worden en mooie resultaten boeken. Komende jaren willen we de nummer 1 worden en blijven op het gebied van klant- en medewerkerstevredenheid. Daar mag je ons aan houden. 

Word de beste versie van jezelf

Omdat vanHaren groeit, zijn er veel kansen en groeimogelijkheden. Wil jij ontdekken wat er in je zit? Dan kan er bij vanHaren veel. Bij vacatures krijgen onze eigen mensen de eerste keuze. En via onze online leeromgeving kun je iedere dag je kennis en vaardigheden aanscherpen. Heb je als verkoopmedewerker meer in je mars en wil je doorgroeien naar bijvoorbeeld assistent-filiaalmanager? Dan is er een opleidingstraject op maat. Word de beste versie van jezelf. Test onze groeimogelijkheden.

Stap in onze wereld

Ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan