België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

passen wij bij jou? check it!

kies voor de zekerheid van groei

Je maakt graag klanten blij? …Check!
Je hebt iets met schoenen? …Check!
Je bent een teamspeler? …Check!

Altijd doen: goed kijken of je past bij het bedrijf waar je wil gaan werken of stage lopen. Je past zeker bij vanHaren als je bovenstaande vragen met ‘ja’ hebt beantwoord. En er is meer: check ook onderstaande kenmerken en je weet of jij en vanHaren een droomcombinatie vormen.

De klant wil elke dag wat anders. De juiste schoen, op het juiste moment op de juiste plek hebben: dat blijft een eeuwige uitdaging waar ik graag samen met het team mee bezig ben.

de vanHaren kenmerken

Zekerheid

vanHaren is een stabiel, gezond familiebedrijf dat al jaren gezonde groei en winst laat zien. We zijn financieel gezond en hebben de ambitie om dat over ‘tig’ jaar nog steeds te zijn. Dat noemen we de zekerheid van succes.

Mensgericht

We staan achter onze producten en hoe die gemaakt en verkocht worden. Iedereen bij vanHaren werkt onder goede, eerlijke omstandigheden. We accepteren geen kinderarbeid, te lange werkdagen of onderbetaling. Voor onze klanten gaan we voor de beste prijs/kwaliteitverhouding: iedereen moet goede, trendy schoenen kunnen dragen zonder hoge kosten.

Sfeer

Mensen die een paar jaar bij ons hebben gewerkt, zeggen vaak dat ze een ‘oranje hart hebben gekregen’. Ze zien het team als hun tweede familie en de werkplek voelt vaak als een tweede thuis. We vinden het super belangrijk dat je een plezierige tijd bij ons hebt. Aandacht voor elkaar, plezier op de werkvloer en een transparante organisatie dragen daar aan bij. Wil jij lid worden van onze familie?

Dichtbij

Een vanHaren-winkel is vaak dichtbij (143 winkels door heel Nederland) en vanHaren voelt dichtbij. Dat laatste door het hechte team waar je onderdeel van uitmaakt. En bijvoorbeeld ook door je eigen medewerkersapp. Met InTouch (zo heet deze app) kun je meepraten over welke nieuwe schoenen in het assortiment moeten worden opgenomen, contact leggen met collega’s en een ideetje droppen. Of je nu in Groningen bent of Maastricht: vanHaren is dichtbij.

Doorgroeien

Als je hard wil werken en ambitieus bent, ligt bij vanHaren de wereld aan je voeten. Talent krijgt bij ons veel kansen. Veel collega’s zijn ooit als vijftien- of zestienjarige de winkel binnengelopen op zoek naar een leuke bijbaan of stage. Op je 23-ste ben je misschien wel filiaalmanager van je ‘eigen’ winkel. Groeien is heel gewoon bij vanHaren. Een online leeromgeving en een eigen talentenprogramma maken dat ook nog eens heel gemakkelijk. Ga ervoor!

stap in onze wereld

ontdek jouw mogelijkheden: van bijbaan tot loopbaan

stage in de retail?

Scholier of student en nieuwsgierig naar de wereld van de detailhandel? Zin om veel te leren bij de grootste en meest succesvolle schoenenketen van Nederland?

Bij vanHaren worden we blij van jouw ideeën, krijg je veel ruimte om je ding te doen en vind je veel collega’s die jou willen helpen.

wil je graag je eigen winkel? Dat kan!

Ben je jong en ambitieus? Zie je jezelf als ondernemer en wil je je ‘eigen’ vanHaren-winkel? Dan is er misschien wel een plaatsje voor jou in ons Young Potentials-traject, een talentenprogramma dat je klaarstoomt voor precies die ondernemende taak.