België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?
  • <strong>groeimogelijkheden</strong>
    groeimogelijkheden bij de ‘beste werkgever’

jij en vanHaren

vanHaren is afgelopen jaren meerdere malen uitgeroepen tot ‘beste werkgever’. Omdat vanHaren groeit, zijn er veel kansen en groeimogelijkheden. Wil jij ontdekken wat er in je zit? Dan kan er bij vanHaren veel. En via onze online leeromgeving kan je iedere dag je kennis en vaardigheden aanscherpen.

passen wij bij jou?

Altijd doen: goed kijken of je past bij het bedrijf waar je wil gaan werken of stage lopen. Je past zeker bij vanHaren als je deze drie vragen met ‘ja’ hebt beantwoord. En er is meer: check ook onderstaande kenmerken en je weet of jij en vanHaren een droomcombinatie vormen. 

waar ga jij voor?

vanHaren is een mensen-bedrijf. Wij hebben passie voor onze producten, klanten, en zeker voor onze medewerkers. Dat merk je vanaf het eerste contact. Je kan bij vanHaren rekenen op een goed salaris, een prettige werksfeer en veel kansen om je te ontwikkelen. 

ontwikkel je talent

Van verkoopmedewerker tot directeur: bij vanHaren kan het. En gebeurt het. Een vanHaren schoenenwinkel is een prima plek om je loopbaan te beginnen. Binnen ons bedrijf kom je overal mensen tegen die ooit in de winkel zijn begonnen. 

wil je graag je eigen winkel?

Ben je jong en ambitieus? Zie je jezelf als ondernemer en wil je je ‘eigen’ vanHaren-winkel? Dan is er misschien wel een plaatsje voor jou in ons Young Potentials-traject, een talentenprogramma dat je klaarstoomt voor precies die ondernemende taak.