België ×
Hoi! Leuk dat je interesse hebt in vanHaren als werkgever.
Het lijkt erop alsof je uit België komt.

Zou je de website willen bezoeken van werken bij vanHaren in België?

"Samen pittige doelstellingen halen"

Conny (52) Teamleider Logistiek op het Logistiek Centrum in Waalwijk


Via via ben ik in 2004 bij vanHaren binnengekomen. Eerst met het idee om een jaartje dozen te gaan sjouwen in het logistieke centrum in Waalwijk. Maar we zijn veertien jaar verder en ik ben hier nog steeds. En met plezier! Eigenlijk heb ik niet eens zo veel met schoenen. Ben meer van de innerlijke ontwikkeling dan van de trendy uiterlijkheden. Boeken lezen, goede gesprekken voeren, dat soort dingen. vanHaren in één woord? Ik heb er twee: fijne werkgever.

Hollen en soms stilstaan

Bij ons in het Logistiek Centrum is iedere dag anders. Gewoon omdat klanten nooit hetzelfde willen. Door nieuwe collecties, het weer, reclamecampagnes: het stuurt hun wensen. Als het gaat sneeuwen, ontploft de online shop. Dan zijn de snowboots niet aan te slepen.

Iedere winkel wordt twee keer per week bevoorraad met schoenen, tassen en bij-artikelen zoals zooltjes, spuitbussen en veters. Wij willen er voor zorgen dat dit snel en met de goede spullen gebeurt. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het hele proces en voor je team. Dat laatste betekent ook veel aandacht geven aan elkaar. Praten als er wat is, onze doelstellingen in de gaten houden en zorgen dat we een goed team zijn.

Mijn team bestaat uit vijftien mensen. Die komen bijna allemaal uit de buurt van Waalwijk. We werken in het Logistiek Centrum ook heel bewust met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Die geven we kansen. We krijgen pittige doelstellingen mee. Als we samen onze doelen halen, is dat het leukste dat er is.

Ook sterker worden?

Je hoeft geen logistieke opleiding te hebben om bij vanHaren aan de slag te gaan op het Logistiek Centrum. We hebben goed ontwikkelde logistieke processen waardoor je snel je draai vindt. In verschillende teams werken logistiek medewerkers, assistent teamleiders en teamleiders samen.

vanHaren heeft mij zelfstandiger gemaakt. Een sterkere persoon. Vooral doordat ik veel kansen heb gekregen. Als je goed bent, mag je hier verder groeien. Dat vind ik heel stimulerend. Het bedrijf is best groot en toch overzichtelijk. Je wordt gehoord en bent geen nummer. Ideeën zijn altijd welkom.

Zit je nog op school en denk je aan een (bij)baan in de logistiek? Dan moet je het zeker bij vanHaren proberen. Je krijgt veel kansen en kan veel leren. Je moet wel uit het goede hout gesneden zijn: flexibel zijn en van aanpakken weten. Ook belangrijk: wat voor elkaar over hebben. Iedere dag proberen we het elkaar zo makkelijk mogelijk te maken.

Ik heb schoenen van de zaak. Ik vind het heel belangrijk dat schoenen op een eerlijke manier zijn geproduceerd. Bij vanHaren weet ik dat dat helemaal goed zit.